2020 Güz döneminde programlarımıza yeni başlayacak öğrencilerimizin izleyeceği adımlar sırasıyla aşağıdaki gibidir:

1-  Enstitümüzden öğrenci numaranızı temin ediniz.

2- Öğrenci numaranız ile Mali İşler'den mali kaydınızı yapınız. (İlgili duyuru için: https://ebe.yeditepe.edu.tr/tr/duyuru/kayit-islemleri-hakkinda )

3-  Mali kaydınızı açtırdıktan sonra Enstitüden kullanıcı adı, şifre ve email'inizi alınız ve Ders Kayıt Sistemine giriş yapınız. ( obs.yeditepe.edu.tr )

4- Ders Kayıt Sisteminde Akademik Danışmanınız atanmış olmalıdır, ismini görüp email ile iletişime geçebilirsiniz. 28-30 Eylül 2020 (Pazartesi-Çarşamba, Saat: 17:00) tarihleri Güz dönemi ders kayıt tarihleridir, bu tarihlerde sistemde Güz döneminde görünen ve akademik danışmanınızın onayladığı derslerinize kayıt olabilirsiniz.

5- Kayıt olduğunuz derslerin online ders sayfalarına coadsys.yeditepe.edu.tr adresinden email'iniz ile Coadsys hesabı oluşturarak, dersleri alabilirsiniz. Derslerimiz Güz döneminde online platformlardan senkron devam edecektir.

Sorularınız için: ikusbeyzi@yeditepe.edu.tr

Başarılar dileriz.