Sayın Öğrencimiz,

Aramıza hoş geldiniz. Paylaşım odaklı kültürümüz, inovasyon ve kurumsal değerlerimizle, akademik ve bireysel gelişiminize en üst seviyede katkı sunacağımıza inanıyoruz.

Yeditepe Üniversitesi Lisansüstü Programları için online mali kayıt işlemlerinizi aşağıda belirtilen ödeme seçenekleri ile gerçekleştirebilirsiniz

2021 – 2022 Akademik Yılı Güz Dönemi

Yeni Başlayacak Öğrenciler İçin Lisansüstü Online Kayıt İşlemleri

Program ücretleri, İngilizce hazırlık ücreti, bilimsel hazırlık ve ek ders ücretlerine ilişkin bilgilere https://yeditepe.edu.tr/tr/aday-ogrenci/ucretler sayfasından ulaşabilirsiniz.

Lisansüstü Programlarda toplam ücret*, 2 yılda tamamlanacak şekilde aşağıdaki seçeneklerle ödenebilir. Yılık ücretler dönemsel olarak ödenememektedir.

İlk yıl: Toplam ücretin yarısı 9 eşit taksitle ödenebilir.

İkinci yıl: Toplam ücretin kalan yarısı yine 9 eşit taksitle ödenebilir.

Lisansüstü Programların toplam ücreti aşağıdaki formül ile hesaplanmaktadır:

Ödeme Seçenekleri;

1. Sanal POS ile Ödeme

https://payment.yeditepe.edu.tr/auth/login adresinden TC Kimlik Numarası Öğrenci Numarası, ya da Kayıtlı Öğrenci (OBS - Öğrenci Bilgi Sistemi) kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak, Maximum, Bonus, World ve Axess özellikli kredi kartları ile 9 taksitle ödeme yapılabilir.

2. Banka ile Ödeme

Yapı Kredi Bankasının Türkiye genelindeki herhangi bir şubesinden ya da mobil bankacılığı kullanarak, öğrenci numarası ile 1 peşin kalanı 8 taksitle ödeme yapılabilir.

Yeditepe Üniversitesi mezunu olup Lisansüstü bölümlere kayıt yapacak öğrencilerimizin; % 25 Yeditepe mezun burslarını sisteme işletebilmeleri için, mali.destek@yeditepe.edu.tr adresine “Yeditepe Mezun Bursu” konu başlıklı e-posta göndermeleri rica olunur.

Online Kayıt ile ilgili mali konuları içeren sorularınızı mali.destek@yeditepe.edu.tr adresine e-posta ile iletiniz.