Bilgi Teknolojileri ve Sosyal Medya Eğitimi Tezli Yüksek Lisans öğrencimiz Kübra Ergül üniversitemiz öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Zuhal Yılmaz ile bu sene 17.si Finlandiya'nin Tampere şehrinde Tampere Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek European Association for Research on Learning and Instruction Konferansında "Using Statistics as a Way of Interpreting Social and Historical Events" isimli çalışmayı sunmak icin Klaus Jacobs Foundation'dan ve Yeditepe Üniversitesinden destek almışlardır. Yapılan çalışmada sosyal medya araçlarından Google Blogger'ın istatistik eğitiminde disiplinler arası yaklaşımda nasıl kullanıldığını da araştıran öğrencimize ve öğretim üyemize sunumlarında başarılar diliyoruz.