Yeditepe Üniversitesinin Değerli Mezunları,

2020 ve 2021 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Mezuniyet Töreni 10 Eylül 2021 Cuma günü saat 19:00'da kampüsümüzde yapılacaktır.

Tüm mezunlarımızı özlemle bekliyoruz.

-        Festival alanına ve Üniversitemizin coğrafi yapısına uygun ayakkabı seçimi, mezun öğrencilerimizin ve ailelerinin daha rahat hareket etmelerini sağlayacaktır.

-        Öğrencilerimizin tören başlamadan önce Enstitümüz tarafından belirlenen toplanma yerinde bildirilen saatten önce hazır bulunmalarını önemle rica ederiz.

-        Törenler süresince profesyonel fotoğraf çekimleri, İSTEK Foto Film Merkezi tarafından gerçekleştirilecektir. Ailelerimizin tören esnasında fotoğraf çekimi için yerlerinden ayrılmamaları törenlerin aksamadan yürütülmesi için son derece önemlidir.

Mezuniyet Törenine katılacakların aşağıdaki bilgileri ebe@yeditepe.edu.tr adresine göndererek kayıt yapmaları rica olunur.

Öğrenci Numaranız Adınız Soyadınız Telefon Numaranız Yeditepe uzantılı mail adresiniz HES kodunuz (güncel olmalıdır.) Enstitünüz Bölümünüz Törene katılacak misafir sayısını belirtiniz. (pandemi koşulları sebebi ile en fazla iki kişi katılım gösterebilir.) 1. Misafir Ad - Soyad 1. Misafir HES kodu  (güncel olmalıdır.) 2. Misafir Ad - Soyad 2. Misafir HES kodu  (güncel olmalıdır.)

Cübbe Dağıtımı:

• 31.08.2021 Salı günü başlayıp mezuniyet törenlerinin son tarihi olan 12.09.2021 Pazar gününe kadar devam edecek.
  • Dağıtım saatleri 09.00-17.00.
  • Pandemi nedeniyle kiralama yapılamayacak.
  • Detaylı bilgi için: 0216 578 00 00 / 3189 veya 3705

Dağıtım Alanları:

• Güzel Sanatlar Fakültesi binası.
  • İletişim Fakültesi alt giriş kapısındaki açık alan.

Cübbe temini aşamasında, öğrencilerimizin yanlarında keplerini tutturmak için siyah tel toka bulundurmalarını rica ediyoruz. Pandemi nedeniyle kep takma hizmeti verilemeyecektir.