Sayın Öğrencimiz,

Yeditepe Üniversitesi Lisansüstü Programlarına online kayıt işlemlerinizi aşağıda belirtilen ödeme seçenekleri ile gerçekleştirebilirsiniz.

İnovasyon, paylaşım odaklı kültürümüz ve kurumsal değerlerimizle, akademik ve bireysel gelişiminize en üst seviyede katkı sunacağımıza inanıyoruz.

Aramıza hoşgeldiniz.

2020 – 2021 AKADEMİK YILINDA YENİ BAŞLAYACAK ÖĞRENCİLER İÇİN LİSANSÜSTÜ ONLINE ÖDEME İŞLEMLERİ

Lisansüstü program ücretleri 2 yılda tamamlanacak şekilde taksitlendirilerek ödenmektedir.

İlk yıl: Hazırlık Kuru, varsa Bilimsel Hazırlık, Ek Ders ve Program ücretinin yarısı 9 eşit taksitle ödenebilir.

İkinci yıl: Program ücretinin kalan yarısı yine 9 eşit taksitle ödenebilir.

Ödeme Seçenekleri;

1. Sanal Pos ile Ödeme

https://pos.yeditepe.edu.tr/  adresinden öğrenci numarası, TC Kimlik Numarası ya da OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak, Maximum, Bonus, World ve Axess özellikli kredi kartları ile peşinatsız 9 taksitle ödeme yapılabilir.

2. Banka ile Ödeme

Yapı Kredi Bankasının Türkiye genelindeki herhangi bir şubesinden öğrenci numarası ile 1 peşin kalanı 8 taksitle ödeme yapılabilir.

Online Kayıt ile ilgili sorularınız için lütfen hcelik@yeditepe.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.