YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2021 BAHAR DÖNEMİ
LİSANSÜSTÜ KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Dönemi kayıt yenileme işlemleri 11 – 29 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Lisansüstü öğrencilerimiz aşağıda belirtilen ödeme seçenekleri doğrultusunda, Sanal Pos ya da Yapı Kredi Bankasını kullanarak kayıt yenileme işlemlerini tamamlayabilirler.
En kısa zamanda sağlıkla buluşmayı dileriz.

Lisansüstü Öğrencileri Kayıt Yenileme İşlemleri

1. Sanal POS ile Ödeme
https://pos.yeditepe.edu.tr/  adresinden TC Kimlik Numarası, Öğrenci Numarası, ya da Kayıtlı Öğrenci Sisteminden (OBS - Öğrenci Bilgi Sistemi) kullanıcı adı ve şifreyle giriş yapılarak, Maximum, Bonus, World ve Axess özellikli kredi kartları ile 7 taksitle ödeme yapılabilir.

2. Banka ile Ödeme
Yapı Kredi Bankası’nın Türkiye genelindeki herhangi bir şubesinden ya da mobil bankacılığı kullanarak; öğrenci numarası ile, 1 peşin, kalanı 5 Mart 2021, 5 Nisan 2021, 5 Mayıs 2021,   5 Haziran 2021, 5 Temmuz 2021 ve 5 Ağustos 2021 olmak üzere 6 taksitle ödeme yapılabilir.

Online Kayıt ile ilgili, mali konuları içeren sorularınız için lütfen mali.destek@yeditepe.edu.tr adresine e-posta gönderiniz.