Yeditepe Üniversitesinin Değerli Mezunları,

2022 Mezuniyet Törenlerimizi, 29 Haziran-02 Temmuz 2022 tarihleri arasında kampüsümüzde gerçekleştireceğiz.

Mezun olacak tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.

*Gerçekleşen törenlerimizin videolarına üniversitemizin Youtube hesabından ulaşabilirsiniz.

•        Öğretim üyelerimizin sahneye daveti ve yürüyüşü

•        Mezun olan tüm öğrencilerimizin tören alanına daveti ve isimleri okunurken yerlerine doğru yürüyüşü

•        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı

•        Yüksek onur ve onur belgesi alan öğrencilerimizin isimlerinin okunması

•        Rektörlük Açılış konuşması

•        Kep atma seremonisi

•        Kapanış ve ikramlar

Cübbe Dağıtımı:

•        08.06.2022 (Pazartesi)-24.06.2022 (Cuma) tarihleri arasında cübbe teminimiz Ayniyat Müdürlüğü ofisinden (erkek öğrenci yurdu giriş katı) yapılacak olup; 27.06.2022 (Pazartesi)-02.07.2022 (Cumartesi) tarihleri arasında Cübbe Dağıtım Alanında devam edecektir. Çalışma saatleri 09:00-17:00 arasındadır.

•        Cübbe Dağıtım Alanı, Güzel Sanatlar Binası İletişim Fakültesi alt giriş kapısında, açık alanda yer alacaktır. (Öğrencilerimizin bina içerisine girmemesi rica olunur.)

•        Cübbe seti, yönetimin onayıyla, 250,00 TL karşılığında yazar kasa fişi kesilerek temin edilecektir. (Nakit ve kredi kartı geçerlidir.)

•        250,00 TL, cübbe (175,00 TL) ve şal (75,00 TL) fiyatıdır. Kepler ve rozetler, mezun öğrencilerimize hediye edilecektir.

•        Cübbe temini aşamasında, öğrencilerimizin yanlarında keplerini tutturmak için siyah tel toka bulundurmalarını rica ediyoruz.

•       Mezun olacak öğrencilerin işlemlerinin daha hızlı yapılabilmesi için, cübbe satın almaya gelmeden önce yeditepenetwork.com platformuna üye olmalarını öneririz.

Notlar:

•        Öğrencilerimizin tören başlamadan önce Fakültelerimiz tarafından belirlenen toplanma yerlerinde bildirilen saatten önce hazır bulunmalarını rica ediyoruz.

•        Törenler süresince profesyonel fotoğraf çekimleri, İSTEK Foto Film Merkezi tarafından yapılacaktır. Ailelerimizin tören esnasında fotoğraf çekimi için yerlerinden ayrılmamaları törenlerin aksamadan yürütülmesi için önemlidir.

•        Festival alanına ve Üniversitemizin coğrafi yapısına uygun ayakkabı seçimi, mezun öğrencilerimizin ve ailelerinin daha rahat hareket etmelerini sağlayacaktır.

"Eğitim Bilimleri Enstitüsü mezunlarımız için mezuniyeti törenimiz diğer Enstitüler ile birlikte  02.07.2022 tarihinde 19:00-20:00 arasında gerçekleştirilecektir."