Lisansüstü programlarda 2021 BAHAR yarıyılı ders kayıtları 15 -19 Şubat 2021 (Pazartesi-Cuma) tarihleri arasında yapılacaktır. Ders programınızı bu tarihler arasında belirleyebilirsiniz.

Ders ekleme - bırakma günleri ise 3-5 Mart 2021 (Çarşamba- Cuma) tarihleri arasında olacaktır. Ders programınızda bu tarihlerde düzeltme yapabilirsiniz.

Ders kayıtları Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden yapılacaktır. (obs.yeditepe.edu.tr)

Mali kaydınızı yaptırabilmek için aşağıdaki websayfasından bilgi edinebilirsiniz:

Mali onayınızı açıldıktan sonra;

Enstitümüzden temin ettiğiniz kullanıcı adı ve şifreniz ile obs.yeditepe.edu.tr adresinden ders kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Obs kullanıcı adı ve şifrenizi almak için Enstitüsü Öğrenci İşleri Veysel Çolak (dahili: 3365, veysel.colak@yeditepe.edu.tr) veya Enstitü Sekreteri Güler Kırış (dahili: 3388, gkiris@yeditepe.edu.tr) 'a ulaşabilirsiniz. Ayrıca öğrenci email adresinizi de dersleri takip edebilmek için sekreterlikten almanız gerekmektedir.

Bahar yarıyılı derslerin 22 Şubat 2021 Pazartesi günü başlayacaktır. Dersini aldığınız öğretim üyeleri online dersler için sizinle OBS üzerinde iletişim kuracaktır.

Hepinize başarılı bir dönem dileriz.